Tudtad? Janikéknál otthonról, de akár külföldről is elvégezheted a tanfolyamot!

Csinálj kényelmesen KRESZ vizsgát! - Jó hír azoknak, akiknek nincsen idejük végigülni a hosszadalmas KRESZ tanfolyamot, hogy a Janik Autósiskola bekapcsolódott az úgynevezett E- Learning rendszerbe.
Mindez már tavaly megtörtént, a JANIK Autósiskola vezetője, Janik András lapunknak elmondta, hogy egyre népszerűbb a tanulók közt ez a forma. Vannak, akik jelenleg külföldön dolgoznak, ám mégis őket választják. Tehát például Angliában élve is el lehet végezni a tanfolyamot,  különféle gépjárművek elméleti anyagaiból, melyek a jogosítvány megszerzéséhez kellenek.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy akár otthonról, saját tempóban, akár egy hét alatt is fel lehet készülni majd levizsgázni a jogosítvány megszerzéséhez szükséges KRESZ-ből. Ezt azoknak ajánlják, akik vagy sajnálják a drága idejüket, vagy nem tudnak bejárni a tanfolyamra. Janik András, a Janik Autósiskola vezetője lapunknak elmondta, hogy bármly jogosítványtípus megszerzésére ajánlják.

„ A számítógépek világában már elengedhetetlen volt, hogy bevezessük ezt a nálunk újnak számító rendszert. Az E- Learning azt jelenti, hogy a tanulók távoktatás rendszerrel készülhetnek fel. Ez nem egyezik meg azzal a módszerrel, hogy a tanuló otthon a teszt CD-ről próbálja a helyes válaszokat elsajátítani. Ez egy valódi tanfolyamrendszer, csak számítógépen keresztül futtatják a programot. Ugyanannyiba kerül, mint egy normál tanfolyam elvégzése, ugyanúgy nálunk kell először jelentkezni. Viszont nem kell megvárni, hogy induljon a tanfolyam. Kap egy kódot a jelentkező, majd ezzel rögtön meg is tudja kezdeni a felkészülést, ha hazaért. Részéről csak egy e-mail címre van szükség mindehhez, ahova küldik a kódját.

Nem csak otthonról, hanem akár nyaraláskor is lehet tanulni, mondjuk síelés közben is. Utánképzésre viszont ez nem használható, ha valakinek bevonták a jogosítványát, akkor normál tanfolyami keretek között kell újravizsgáznia. Ez a távoktatási forma azért jó, mert a tempót maga a résztvevő diktálja magának és akár egy hét alatt is végezhet. Kombinált lehetőség is van, ami azt jelenti, hogy ha igényli a tanuló, akkor jöhet hozzánk konzultációra, de akár be is ülhet a folyamatban lévő tanfolyamokra, ha bizonyos anyagrészeknél ennek szükségét érzi. Ha valaki egyik nap úgy ébred, hogy szeretné megkezdeni a KRESZ tanfolyamot, akkor jöhet azonnal és még aznap neki is kezdhet!

Hétfőn, szerdán és pénteken 17-től 20,30 óráig vagyunk bent az Autósiskolában.
Itt személyesen is lehet jelentkezni, a Nagykőrösi úton vagy telefonon: 30/492-7514 vagy 53/362-183
E-mail: abonyiautosiskola@t-online.hu